BACALAUREAT

Matematică

Află cum sunt concepute cele trei subiecte de examen și baremele de corectare.

Daniel Petriceanu este profesor de matematică la Colegiul Național Mihai Viteazul din București și Liceul Teoretic Național. Este adeptul unui stil deschis de predare și încurajează participarea activă a elevilor la oră stimulându-le creativitatea. Este autorul a numeroase manuale și culegeri. Pregătește elevi pentru concursuri școlare, unii dintre aceștia fiind medaliați la Olimpiada Internațională sau la Olimpiada Balcanică de Matematică.

În acest clip învățăm să aplicăm noțiunile de bază ale primilor ani de liceu și să rezolvăm eficient cerințele subiectului întâi al examenului de bacalaureat. Îți propunem mai multe probleme de calcul, funcții, ecuații, combinatorică și probabilități, geometrie, trigonometrie.

În acest clip aplicăm noțiuni și rezultate de algebră studiate în clasele a XI-a și a XII-a. Printre exemple vei găsi probleme cu sisteme de ecuații și legi de compoziție.

În acest clip rezolvăm două probleme de analiză matematică din materia de studiu a claselor a XI-a și a XII-a. Printre exemple vei găsi probleme cu derivate, calcul de asimptote, inegalități, integrale.

În acest clip învățăm să aplicăm noțiunile de bază ale primilor ani de liceu și să aplicăm pe cerințele subiectului întâi al examenului de bacalaureat. Rezolvă alături de noi probleme cu funcții, combinatorică, geometrie analitică și geometria triunghiului, ecuații cu logaritmi.

În acest clip aplicăm noțiuni și rezultate de algebră studiate în clasele a XI-a și a XII-a. Printre exemple vei găsi probleme cu matrice și legi de compoziție.

În acest clip rezolvăm două probleme de analiză matematică din materia de studiu a claselor a XI-a și a XII-a. Printre exemple vei găsi probleme cu derivate, funcții, limite, integrale și inegalități.

În acest clip învățăm să aplicăm noțiunile de bază ale primilor ani de liceu și să rezolvăm eficient cerințele subiectului întâi al examenului de bacalaureat. Aplicăm pe exemple cu funcții, inecuații, combinatorică și probabilități, geometria triunghiului, ecuații trigonometrice.

În acest clip aplicăm noțiuni și rezultate de algebră studiate în clasele a XI-a și a XII-a. Printre exemple vei găsi probleme cu matrice și legi de compoziții. Folosim teorema Hamilton Cayley și funcții bijective.

În acest clip rezolvăm două probleme de analiză matematică din materia de studiu a claselor a XI-a și a XII-a. Printre exemple vei găsi probleme cu derivate, ecuații, limite de șiruri, integrale, inegalități cu integrale, limite din integrale.

În acest clip învățăm să aplicăm noțiunile de bază ale primilor ani de liceu și să rezolvăm cerințele subiectului întâi al examenului de bacalaureat. Îți propunem mai multe probleme cu funcții, ecuația de gradul al doilea, periodicitatea unei funcții, vectori, combinatorică, ecuații trigonometrice.

În acest clip aplicăm noțiuni și rezultate de algebră studiate în clasele a XI-a și a XII-a. Printre exemple vei găsi probleme în care trebuie să calculezi un determinant al unei matrice și legi de compoziție.

În acest clip rezolvăm două probleme de analiză matematică din materia de studiu a claselor a XI-a și a XII-a. Printre exemple vei găsi probleme cu derivate, funcții, integrale și verificarea unei egalități dintre două funcții.

Proiect susținut de:

Movie, TV Show, Filmmakers and Film Studio WordPress Theme.

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close

2024 All Rights Reserved Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture.